Voor bedrijven

Bent u op zoek naar een stoer en duurzaam interieur voor uw bedrijf? Dan is een zakelijk interieur van steigerhout voor u de beste keuze.

Of het nu gaat om een kantoor, winkel, kapsalon, horecazaak of een vakantiehuisje. Steigerhout is sfeervol, sterk, betaalbaar en gaat jarenlang mee.

Praktisch in gebruik

Voordat wij er meubels van maken, maken we het steigerhout weer toonbaar door het te schuren. En natuurlijk halen we de te zeer beschadigde en vervuilde stukken er uit. Resultaat is een meubel (bvb een tafelblad) dat duidelijk geleefd heeft.

Makkelijk te onderhouden

Een (te) grote vlek? Even de schuurmachine er overheen en de tafel is weer in orde. Overigens verkopen wij onze tafels en meubelen desgewenst voorbehandeld met uitstekende beits, die heel goed vocht- en vuilafstotend is.

Steigerhout op maat

Doordat we onze eigen atelier hebben, kunnen we steigerhout meubelen relatief voordelig op maat maken. Gebruikt (gerecycleerd) steigerhout legt geen enorme afstanden af: het is ook nog eens ecologisch verantwoord.

Het hout is 'uitgewerkt'

Gebruikt steigerhout heeft minstens een jaar de tijd gehad om te werken en te zweten op de bouw. Het is dus letterlijk en figuurlijk uitgewerkt en zweet nagenoeg geen hars meer.

Goed voor het milieu

Na het gebruik op de bouw is steigerhout afgeschreven. Afval. Maar wij maken er nog steeds supermooie meubels van. Dat is dus beter dan meubels waar je apart hout voor moet kappen.

Tijdloze steigerhouten meubelen

Steigerhout heeft geleefd, het heeft karakter en naarmate het ouder wordt, wordt het alleen maar mooier.

Met een compleet zakelijk interieur van steigerhout zet u meteen een warme sfeer neer en creëert u eenheid en rust. Steigerhout is een ideale basis om uw interieur verder uit te bouwen, vanwege de neutrale look.

Bedrijfspanden zijn van zichzelf vaak niet gezellig, maar met een steigerhouten interieur voelen uw gasten én werknemers zich meteen thuis.

Onze steigerhouten meubelen zijn een perfect match voor: