Tuinhuis

We maakte dit tuinhuis op maat met gebruikte steigerplanken. Interesse naar de mogelijkheden en de prijs? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina.  

Keuken op maat

Al altijd gedroomd van een steigerhouten keuken? Wij maken uw keuken op maat met authentieke gebruikte steigerplanken. Informeer naar mogelijkheden en prijs via onze contactpagina.

Buitenkeuken

Buitenkeuken gemaakt van oude vloerplanken van een Franse goederenwagon. Uitgerust met de echelon e790 diamond versie van Firemagic. Die oude planken dragen gebruikssporen van decennia ver en hebben een unieke patina. U kunt deze planken ook los in onze shop kopen.

Geïntegreerde deuren

In Rumbeke plaatsten we een mooie accent wand met drie geïntegreerde deuren. De uitdaging was om de deuren zo te laten inpassen in de wand dat je enkel aan de klinken kon zien dat er deur zit. Opdracht volbracht!

Wandkast op maat

In plaats van 3 afzonderlijke meubels, koos dit jong gezin voor 1 lange hangende wandkast. Dit is een dressoir, barkast en tv kast in één. U ziet ook een mooi voorbeeld van hoe we van de schets van de klant uitkwamen tot deze mooi strakke kast.

Brasserie Mooma

Brasserie Mooma , uit Roeselare, opent deze week de deuren. Voor de inrichting klopten ze bij ons aan. Na wat overleg en schetsen konden we al vlug aan de slag. Want de deadline was strak. Met een paar dagen op overschot hebben we die ook gehaald. Twee termen die tijdens het overleg steeds terug keerden […]